KoreaReizen

Over ons

Hoe is het begonnen

Meer dan 20 jaar geleden ben ik – Bert Davids, oprichter KoreaReizen – voor het eerst met Zuid-Korea in aanraking gekomen via mijn toenmalige werkgever, en heb daar ook mijn vrouw ontmoet. Vanaf het begin heeft dit land en haar bewoners mij enorm geïntrigeerd. De supervriendelijke mensen, de moderne 24-uurs economie, de efficiëntie waarmee alles geregeld is, de infrastructuur maar ook de eeuwenoude geschiedenis en cultuur en recenter de olympische winterspelen in 2018, de K-pop cultuur, “Oppa Gangnam style” van PSY, de film Parasite en Squid games.

In totaal hebben we in de afgelopen 2 decennia meer dan 10 jaar in Azië gewoond en gewerkt waarvan 3 jaar in Zuid-Korea. Samen hebben we een fantastische tijd gehad, en ontzettend veel (reis)ervaring opgedaan in grote delen van Azië.

Sinds ongeveer 10 jaar wonen we weer in Nederland, maar de passie voor Azië en in het bijzonder Zuid-Korea bleef altijd in onze gedachten. Samen hebben we dan ook besloten om vanuit deze passie hier iets mee te gaan doen, en dit heeft in 2015 geleid tot de oprichting van ons reisbureau KoreaReizen.

Wat kun je verwachten

Als je via ons een reis boekt kun je dan ook rekenen op:

  • Persoonlijke benadering: We nemen de tijd voor iedere vraag, en we zijn op veel manieren te bereiken (telefonisch, WhatsApp, email, persoonlijk gesprek op locatie)
  • Ervaring: door onze kennis van Zuid-Korea, en onze brede reiservaring zijn we als geen ander in staat om een gebalanceerde en mooie reis samen te stellen en daarbij rekening te houden met de wensen van onze klanten
  • Inleving: we kunnen ons goed inleven in de wensen van onze reizigers en houden daar dan ook zoveel mogelijk rekening mee. Zo hebben we bijvoorbeeld een “intake vragenlijst” om achter de persoonlijke voorkeuren van onze reizigers te komen, waarmee we dan de reis kunnen optimaliseren
  • Passie: omdat we zelf elke locatie kennen en regelmatig bezoeken, en elke route en activiteit eerst zelf uitproberen kun je er vanuit gaan dat de reis tot in de puntjes voorbereid is.
Ons team

Bert Davids: Oprichter en eigenaar – Houdt zich voornamelijk bezig met het “Nederlandse” gedeelte van ons reisbureau zoals de communicatie richting klanten.

Miduk Kang: Medeoprichter en eigenaar – Onderhoudt de contacten met de Koreaanse partners en accommodaties, en de verdere afhandeling aan de “Koreaanse kant”

Daarnaast werken we met enkele vaste Koreaanse en Nederlandse parttime collega’s en partners om zo efficiënt mogelijk de mooiste en unieke reizen samen te stellen.

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod?

Onze populairste reizen